Hvem står bag Jysk-Fynsk Kapital

Her finder du en oversigt over firmaerne bag Jysk-Fynsk Kapital.

Genua A/S

Genua A/S er et investeringsselskab ejet af familien Grunnet, der også ejer en række plastvirksomheder samlet i Inter Primo-koncernen. Genua har bl.a. investeret aktivt i en række mellemstore danske virksomheder, herunder blandt andet Vestas Aircoil, OTV og Protect A/S. I de virksomheder, hvor Genua ejer 25 pct. eller mere, er der beskæftiget ca. 725 medarbejder og omsætningen er ca. 900 mio. kr.

Hoffmann Esbjerg Holding A/S

Familien Hoffmann har foruden virksomhederne i Jysk-Fynsk Kapital – investeret i en række mellemstore jyske virksomheder, bl.a. Moldow, BarkerBille, Pro-Automatic, RC Plast, KVM, Tytex og Bramidan. I de virksomheder, hvor Hoffmann-familien er medejer er der beskæftiget ca. 2.200 medarbejdere og omsætningen udgør ca. 2,7 mia. kr.

Investeringsselskabet Elkær Invest A/S

Elkær Gruppen er en gruppe af investeringsselskaber ejet af familien efter stifterne af Tvilum Møbelfabrik A/S, Egon og Lissi Kristiansen. Elkær Gruppen er et Family Office, som investerer inden for en række områder, fx produktions- og handelsvirksomheder, ejendomme, skove, vindmøller og plantager samt finansielle investeringer - fordelt på seks kontinenter. I de virksomheder hvor Elkær Gruppen er medejer er der beskæftiget ca. 2.000 medarbejdere og omsætningen udgør ca. 3,5 mia. kr.

Se mere om ​Elkær Gruppen

Vald. Birn Holding A/S

Vald. Birn Holding A/S ejes af Birn-Fonden og står bag en række velkendte danske og udenlandske virksomheder. Det gælder bl.a. Vald. Birn A/S i Holstebro, der er Nordeuropas største kundestøberi. Andre selskaber i koncernen er bl.a. A/S Tasso i Odense, Uldalls Jernstøberi A/S i Vejen, Vald. Birn GmbH i Mülheim, Tyskland, Kockums Maskin AB i Kallinge, Sverige, og Bernareggi SPA i Milano, Italien.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage
​inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Jysk-fynsk Kapital A/S​

CVR: 29194467

Bakken 38, 8722 Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 15 14 77

E-mail: info@jf-kapital.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

40 15 14 77

Copyright © 2021 Jysk-fynsk Kapital A/S. Alle rettigheder forbeholdes.